• موسوی مدیرعامل شرکت سپاهان اندیشه سازان آرون:
  • بی‌نیازی دامداران از خرید جوش‌شیرین با محصول مگاباف

  • ۰۷:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
تولید مگاباف توسط فناوران شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مهر پایانی بر انحصار کارخانه جوش شیرین و اجبار دامداران به خرید آن شد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، سیده فهیمه موسوی، مدیر عامل شرکت سپاهان اندیشه‌سازان آرون با اشاره به تولید محصولات و افزودنی‌های خوراک دام، طیور و آبزیان از ضایعات و پسماند کارخانه‌ها، اظهار کرد: ملاس نام محصولی است که از ضایعات کارخانه‌های نیشکر و چغندر قند تولید می‌شود و میزان قند آن در شکل پودری ۶۲ درصد است.
وی ادامه داد: این محصول با تکنولوژی خاصی کریستاله و به صورت پودر در می‌آید که در صنایع غذایی و خوراک دام مورد استفاده قرار می‌گیرد، البته در سایر کشورها از آن به عنوان قند رژیمی در شکلات، بیسکوییت، سس‌ها و شیرینی‌ها نیز استفاده می‌شود. 
 مدیر عامل شرکت سپاهان اندیشه‌سازان آرون با اشاره به ضرورت فشرده‌سازی خوراک دام، گفت: اضافه کردن ملاس به خوراک دام باعث چسبندگی آن می‌شود و حتی با ایجاد پوشش در خوراک دام به کاهش ضایعات خوراک کمک می‌کند.
موسوی تسلط بر فناوری خشک‌‌کن‌های صنعتی و تبدیل ضایعات کارخانه‌ها به محصولات کاربردی را در اختیار متخصصان این شرکت عنوان کرد و گفت: مکمل پروتئینی خوراک دام با نام تجاری پروفید از دیگر محصولاتی است که به وسیله دانش و فناوری تبدیل ضایعات به محصول ساخته شده و ایده محوری ورود به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز به شمار می‌رود.
وی با اشاره به معضل دامداران در خرید جوش شیرین برای استفاده در خوراک دام، تصریح کرد: روزانه حدود ۱۴۰ تا ۲۰۰ گرم جوش شیرین برای هر گاو استفاده می‌شود و به دلیل انحصار کارخانه جوش شیرین، دامداران مجبورند با هر قیمتی این محصول را خریداری کنند.
مدیر عامل شرکت سپاهان اندیشه‌سازان آرون خاطر نشان کرد: بافر محصول جایگزین جوش شیرین است که توسط فناوران این شرکت ساخته شده و مزیت آن قیمت مناسب و حل تدریجی آن در شکمبه دام است که PH شکمبه را ثابت نگه می‌دارد. 
موسوی با بیان اینکه هوشمندسازی واحد‌های دامپروری در دستور کار این شرکت قرار دارد، گفت: کمبود نیروی انسانی و آمار و داده دقیق و درست در این حوزه، سبب شده به سمت هوشمندسازی برویم و از این طریق بررسی گاو‌ها به صورت انفرادی و نه به صورت گله‌ای برای دامدار تسهیل ‌شود تا میزان شیردهی، میزان تغذیه و حتی بیماری‌های آن‌ها را مشخص و بر اساس آن برای افزایش بازدهی برنامه‌ریزی کنند.

تعداد بازدید : ۱۷۶۱      تاریخ: 1401/05/09

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت